Jag vill föreslå att vi fortsätter rusta upp kring Barnsjön för att öka och bredda närvaron av olika generationer vid sjön. Det är en del "bus" nere vid sjön, speciellt på sommaren. Så för att alla åldrar även äldre ska kunna bättre nyttja området kring sjön vill jag föreslå att man kompletterar med trädäck på delar runt sjön så att man kan gå runt hela sjön. Även lite mer belysning för öka säkerheten och tillgängligheten runt sjön. Ett område som är mycket mörkt nu där det är en del "bus" är vid klipporna vid brygga 2, så utökad belysning där.

Artipelag i Gustavsberg rekommenderas som inspiration för konstruktion för träddäck vid klippan och som jag tycker ha lyckats göra naturen tillgänglig på ett mycket fint sätt där man tagit stor hänsyn även för handikappanpassning utan att förstöra naturen och dess funktion och skönhet.

Visionen är att vid ökad närvaro över generationerna skapa större trygghet och minska på "buset". Samtidigt tillgängligheten underlättas finns det en vinst även för hälsan med natursköna promenader runt sjön.